הורדת מסת שריר בגוף - נשים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/07/2018 | 19:53 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 35. 160 גובה שוקלת 63 קג. אני רואה שביחס לנשים אחרות יש לי מסת שריר גבוהה מאוד, בעיקר בזרועות וברגליים. האם יש דרך להוריד מסת שריר?? באמצעות דיאטה או ארובי או כל דרך. מרגישה פחות נשית בגלל זה.. אשמח לשמוע

דנה שלום, מסת שריר זה נתון גנטי , ונתון גנטי חיובי , לא חושב שזו הדרך ( הורדת מסה) אלה פשוט לבנות תכנית אימון שתתייחס לשאר אברי הגוף ולבנות פרופורציה מתאימה. ברור שדיאטה יכולה לפגוע גם במסת שריר, אבל עדיין תהיי מוגבלת . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה