כרס וצמיגים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/08/2001 | 15:21 | מאת: אשר

אני בן 37 עוסק בהתעמלות לא פחות מ-3-פעמים השבוע ברכיבה על אופניים במשך 20 דקות לאורך של כ-11 ק"מ ,לפני שאני מתחיל לרכב אני מבצע מספר תרגילים ,גמישות,שכיבות שמיכה וכפיפות בטן ובסוף הרכיבה מספר עליות מתח. רציתי לשאול האם יש תרגילים מיוחדים להורדת הכרס "הצמיגים"במותניים ואם יש חוברת או ספר פשוט, שמסביר את אופן הביצוע. תודה רבה

21/08/2001 | 17:06 | מאת: אדי מלמד

אשר, לצערי אני נאלץ לומר לך כי הינך צריך וחייב לשמור ולהקפיד על תזונה נכונה, קרי אם אתה רוצה להיפטר מהבטן יש עלייך לקנות ספר לדיאטה ואורח חיים נכון, ולקבוע תוכנית אוכל עם תזונאית קלינית. אפילו אם תבצע 200 כפיפות בטן לא תשרוף אפילו גרם שומן, אולם פעילות זו חשובה לחיזוק ומיצוב שרירי הבטן השונים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה