גלגל לחיטוב הבטן למתחיל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/05/2018 | 20:52 | מאת: גיא

הי, התחלתי לעשות אימוני כושר עם הגלגל הזה שעוזר לחטב ולחזק את הגוף, ואני רוצה לדעת איך נכון לעבוד עם המכשיר הזה בתור מתחיל? כמה לעשות סטים וכמה חזרות בכל סט? ואם יש עוד דברים אחרים שאני צריך לדעת, אז אשמח לקרוא אותם בתגובה.

גיא שלום, מיתן לבצע תרגילים שונים עם הגלגל כולל תרגילי רגליים ( בהנחה שאנו מדברים על אותו גלגל) , עם זאת חשוב להבין שיש לבנות תכנית אימון המתייחסת לכלל שרירי הגוף . לשאלתך על תרגילים חפש ביוטיוב , שם יש הדגמות בנושא. בזמן ביצוע התרגילים הקפד על מנחי גוף ניטרליים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה