להתאים פעילות גופנית למצבי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/05/2018 | 12:43 | מאת: גרשון

אני בן 87 לפני שנים רבות עברתי תאונת דרכים קשה. כתוצאה ממנה שיווי המשקל נפגע. להליכה אני נעזר בהליכון. בשנים האחרונות, כתוצאה משינוי סוגי שאני צורך מצבי הגופני ישתפר מאוד. כל המחלות מהן סבלתי בעבר כמעט נעלמו. מצאתי רופא שעזר מאוד. מצב רוחי ישתפר ועל אף גילי המתקדם אני מוכן לבצע פעילות גופנית שתתאים לי. היכן ועל ידי מי אמצע עזרה. תודה רבה

גרשון שלום, ראשית ברכות על השיפור. ממליץ לעבוד עם מאמן כושר אישי שיבנה לך תכנית וילווה אותך באימונים. חפש באזור מגוריך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה