מקבילים על טבעות או בר מקבילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/02/2018 | 17:46 | מאת: יריב סעדון

שלום אורי במכון הכושר שבו אני מתאמן יש בר מקבלים נידיים (אקולייזר) ובבית יש לי טבעות אולמפיות שאני תולה על מוט מתח ,במה שונה בניתוח תנועה בר לעומת טבעות והאם יש העדפה לטבעות בגלל יצוב וליבה ? תודה מראש יריב

יריב שלום, הבדלים גדולים, מעבר להבדלי היציבות שציינת , על הבר הנייד אתה מוגבל במנחי גוף שונים למשל עמידה הפוכה.... ולכן ההעדפה בגדול היא לטבעות ( בהנחה שאתה יכול למקמם גם גבוה וגם נמוך) בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה