קוביות בבטן לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/11/2017 | 19:34 | מאת: סיון

ערב טוב. עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני שנה . בשל עודף משקל משמעותי שהורדתי באמצעות שרוול קיבה . אני לא הכי מרוצה מהניתוח מתיחה , לא אוהבת את מראה הבטן או את הטבור , . שאלתי היא , בשיא הכנות , האם ניתן להגיע לאחר ניתוח כזה לקוביות בבטן אם מתאמנים חזק עם מאמן אישי ? , . אם אתאמן תקופה של כמה חודשים אוכל להגיע לתוצאות אחרי ספורט ? האם העור בבטן לא "מת " לאחר המתיחה ולכן זה לא אפקטיבי ? . אודה לעזרתכם

סיון שלום, לא ניתן לענות על כך. אף אחד לא יוכל לתת לך הערכה שכזו בוודאי בלי לראותך. בגדול מאד תלוי מהו % השומן באזור הבטן כיום ללא קשר לעור ( שזה פרמטר נוסף). הערכתי האישית מתיאורך ובהנחה שהיית ב % שומן גבוה - סיכוי קלוש. אבל חשוב להבין שבהחלט ניתן לשפר משמעותית מהמצב הנוכחי, עד כמה ? כפי שכתבתי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה