אימוני כוח ותפריט בעייתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/10/2017 | 15:58 | מאת: שרה

שלום רב, אני מתאמנת כבר 8 חודשים באימוני כוח ולאחרונה הידיים שלי התנפחו לאחר ביקור אצל רופא נאמר לי שזה ספזם וזה בא והולך, כיצד ניתן לטפל בזה?? אני ״בעייתית״ באוכל לא מוגדרת אבל גם צמחונית וגם טבעונית ( אוכלת ביצים , דגים לא) וקשה לי לבנות תפריט שמתאים לסוג האימונים.. מה לאכול בבוקר או אחרי אימון. תודה מראש!

שרה שלום, לא ברורה לי תשובת הרופא " ספזם" , נראה יותר שהעלית מסת שריר וזה לא "בא והולך" , כל עוד את ממשיכה באימונ הכוח. וטוב שכך. לגבי תזונה , ממליץ להתייעץ עפ תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

15/10/2017 | 21:35 | מאת: שרה

הנפיחות בידיים חוזרת עם כאבים מידי פעם. תודה על המענה.

איפה בידיים? זרוע אחורית / קדמית? אמות ... כמה זמן הכאב נשאר? האם יש קשר לסוג אימונים מסוים? עצימות שונה? נסי לבדוק את השאלות הללו ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

16/10/2017 | 20:44 | מאת: שרה

קדמיות ויותר בחיבור במרפק הכאב מגיע גם שאני מרימה נגיד שקית של קניות . באימונים יש תרגילים שכן מצליחה לעשות למרות הכאב ויש שלא, משתדלת לא לעלות במסת המשקל בכדי שלא יתנפחו. השאלה האם זה בניית שריר בקדמי או נפיחות ממאמץ. תודה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה