כאבים בכתף שצאל לאחר לחיצת חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/09/2017 | 11:03 | מאת: צוריאח

שלום רב לפני חודש התחילו לי כאבים בלחיצת חזה בכתף שמאל כאב חד וכואב לפני שבועיים זה עבר והתאמנתי כרגיל אתמול זה חזר לי שוב הבנתי שזה כנראה התחלה של דלקת ושזה נגרם מזה שהייתי עושה לחיצת חזה עם מרפקים פתוחים מדי זווית של 90 מעלות כרגע אני מורח וולטרן ונח כמה ימים. הכאב הוא לא חזק מאוד ורק בתנועה מסויימת. השאלות שלי הם: האם אני יכול להמשיך לעשות לחיצת חזה כמובן הפעם בצורה נכונה ? האם וולטרן ומנוחה של כמה ימים זה מספיק או שאני חייב ללכת לעשות צילום? האם יש עוד דרך לטפל ןלזרז את ההחלמה של הכתף ? תודה רבה ושנה טובה וחג שמח.

שלום, ראשית חשוב שתתייעץ עם אורטופד או לפחות פיזיוטרפיסט. לשאלתך לא בהכרח הבעיה נוצרה כתוצאה מביצוע לחיצות החזה ב 90 מעלות, אך כרגע יש להיזהר מזוית זו. עד שבעל מקצוע יאבחן את בעייתך ממליץ להפחית משקלים בתרגיל זה או לחלופין להמירו בתרגיל עם משקולות חופשיים במשקלים שלא מכאיבים כלל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה