ספיגת זעזועים טובה יותר מזרן או נעליים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/09/2017 | 13:01 | מאת: יריב סעדון

שלום אני מבצע אימון אירובי בבית כמו קפיצות וניתורים במקום וחשבתי לקנות מזרון כושר כזה שמוכרים בחנויות ספורט כמו מזרון לולאות בעובי ס"מ וחצי או שמה עדיף להשקיע בנעלי ספורט בגלל כושר ספיגת הזעזועים שלהם גם עם מדובר בנעליים זולות האם יש הבדל בין מזרון כושר לנעליים ? תודה וחג שמח

יריב שלום, מה שחשוב זו הטכניקה , בניתורים אנו משתמשים בכף הרגל בברך במפרק הירך כבולמים. אם אתה נוחת על כרית כף הרגל ובתזמונים נכונים משתמש בשאר המפרקים, נעליים פשוטות יספיקו, - אם לא - ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר באזור מגוריך ולשפר את הטכניקה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה