לקיחת חלבון בנוסף לאוכל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/08/2017 | 00:02 | מאת: יאיר

שלום,אני חייל בקרבי,ועושה הרבה כושר וכוח..אני אוכל בדכ בבוקר טונה טחינה ואגוזים,ארוחת צהריים עם פחמימות וכמות בינונית של בשר(2 שניצל/2חזה עוף/עוף) ארוחת ערב בעיקר פחמימות ירקות..ובלילה עוד פעם טונה..רציתי לדעת האם אפשר להוסיף אבקת חלבון לאחרי האימונים במקום הטונה בלילה?

יאיר שלום, קשה לענות מבלי לחשב את הכמויות. לא ציינת את משקל גופך. בגדול אדם פעיל גופנית רצוי שיצרוך חלבון כ 1.3 +- גר חלבון למשקל גוף, כלומר אדם פעיל השוקל 75 ק"ג צריך לצרוך כ 97 גר חלבון ביום. לצורך עזרה בחישוב ב 200 גר חזה עוף יש כ 60 גר חלבון. נסה לחשב את שאר המאכלים ותמצא אם אתה בצריכה המתאימה. ישנם אתרים בהם תוכל למצוא מחשבונים לכך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה