הליכה מהירה על אליפטיקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/07/2017 | 20:51 | מאת: ניר

שלום אורי, אני בן 58 ומבצע הליכה מהירה על אליפטיקל 4 פעמים בשבוע חצי שעה לכל אימון. 1.אם מטרתי היא הורדת משקל, האם עדיף לא לעבור % 70 מהדופק המירבי? 2. האם עדיף להשקיע את אותו זמן אימון במשך 3 פעמים בשבוע למשך 40 דקות?

ניר שלום, 1. לא . עדיף יותר, 80% ואף 85% 2. כן. כי תקבל את האפקט שלאחר האימון שגם משפיע. אבל!!!! מדובר בהשפעה ( על הורדת משקל) שולית ולא משמעותית, עדיף שתתמקד בתכנית התזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה