חיטוב וירידה בשומן- תפריט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/07/2017 | 20:08 | מאת: בני

אני מנסה להגיע לחיטוב של 10 אחוז שומן ובמקביל לצמצם את איבוד מסת השריר, לכן יש לי 2 שאלות שיעזרו לי להבין את התהליך: רציתי לדעת האם לצורך חיטוב יש חשיבות למאזן קלורי שלילי או די בכך שהתפריט דל פחמימות ועשיר חלבונים, והצריכה הקלורית היומית שווה לשריפתה. כאשר רוב הקלוריות היומיות באות מהחלבון. בנוסף, רציתי לדעת כאשר התפריט מבוסס על חלבונים ודל בפחמימה, מאיזה מקור הגוף לוקח אנרגיה? כי הרי הפחמימה מאוד דלה והחלבונים מיועדים לבנייה ולא לאנרגיה מיידית..

בני שלום, 1. כן חשיבות רבה לגרעון קלורי בתקופת חיטוב. תפריט עשיר חלבונים לא מחליף גרעון קלורי. 2. הגוף יודע לקחת אנרגיה גם מחלבונים, נכון פחות יעיל אבל יודע לעשות זאת בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה