נערה מתבגרת\הרמת משקולת יד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/08/2001 | 01:53 | מאת: חווה

שלום בתי מרימה משקולות של 3 ו-4 קילו ואולי אפילו קצת יותר, והיא בת 15 ,האם זה יכול לגרום לה לבעיות?

15/08/2001 | 23:58 | מאת: יוסי

שלום דאגתך מובנת, אם בתך פועלת עם משקוליות בצורה מבוקרת ונכונה ואוכלת תזונה מאוזנת הסירי דאגה מליבך. מנסיוני בני נוער אינם יודעעים כיצד לפעול עם משקוליות והם זקוקים להדרכה מקצועית של מאמן כושר. הדבר נכון בתנאי שאין לבתך הפרעת אכילה. אם כן הדבר עליך להפנות את בתך לייעוץ מקצועי. ב ה צ ל ח ה !!! יוסי

18/08/2001 | 11:15 | מאת: אדי מלמד

בעיקרון לא, יש להקפיד על כך שהיא תהיה מודרכת בתחילה לפחות בייעוץ מקצועי ע"י מאמן כושר ומשקולות לפחות, שלא תבצע תרגילים שהיא לא מכירה ולא למהר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה