תזונה , כושר , סוכרתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/06/2017 | 22:56 | מאת: יוני

שלום אני סוכרתי מאוזן התחלתי מאמן כושר אישי לחיטוב והרזיה הגובה שלי 1.83שוקל 94 המאמן בנה לי תפריט ואני מעוניין לשמוע את דעתכם האם התפריט הוא טוב? הטם הייתם ממליצים להוסיף מאכל נוסף? מרגיש רעב מדי פעם בעיקר אחרי 16:00 ואחרי האימון בלילה , המילה ירקות לא נמצאת בתפריט כי הוא אמר שאפשר לאכול חופשי

21/06/2017 | 22:57 | מאת: יוני

מצב תפריט

21/06/2017 | 22:58 | מאת: יוני

ארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם קל / 2 פריכיות אורז קופסת טונה במים / גביע קוטג' %3 ביניים: גביע יוגורט %0 10 שקדים \ אגוזי מלך צהריים: חזה עוף \ פרגית - 250גרם מג'דרה \ בטטה \ קינואה \ עדשים \ בורגול \ כוסמת – חצי כוס אחרי בישול 2 כפות טחינה גולמית \ חצי אבוקדו ביניים: פרי ארוחת ערב: 2 פרוסות לחם קל / 2 פריכיות אורז 4 ביצים )4 לבן, 2 צהוב( כף שמן זית

יוני שלום, בגדול איני אוהב תכניות תזונה הנעשות שלא באמצעות תזונאי. האם המאמן שהכין לך התכנית תזונאי ? אם לא ממליץ שתבנה תכנית תזונה באמצעות תזונאי, עדיף תזונאי ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה