החזרת מסת שריר לאחר דיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/06/2017 | 00:05 | מאת: מישהו

שלום אורי,אני שאלתי אותך שאלה לפני כשבוע אבל התשובה לא ברורה לי כל כך. אני עשיתי דיאטה(בן 27) פשוט אכלתי קצת והרזתי 10 קילו_לא הייתי שמן בכלל אבל קצת משקל עודף היה.) במהלך הדיאטה איבדתי מסת שריר ורואים את זה.(תמיד היה לי מסת שריר טובה טבעית כמעט ללא אימונים.) השאלה שלי במידה ואחזור לאכול טוב מספיק חלבון ופחמימה ואהיה במאזן קלורי מעט חיובי האם מסת השריר הטבעית שהייתה לי ואיבדתי חלק ממנה יכולה לחזור?(ללא אימונים). בתןשבה הקודמת כתבת שלא בהכרח זה יקרה במידה ואני לא מתאמן,אם כך מה משפיע על זה?

שלום, בכדי להעלות מסת שריר חשוב לבצע 3 דברים: 1. תזונה מתאימה 2. אימוני כוח 3. מנוחה בין אימוני הכוח. עשה זאת ומסת השריר תעלה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה