יעילות של הליכות קצרות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/05/2017 | 10:19 | מאת: ניר

שלום אורי, אני בן 58 בריא לחלוטין, ומשתמש באליפטיקל ביתי 4 פעמים בשבוע כחצי שעה לאימון. בנוסף, באפשרותי לבצע הליכות קצרות ולא מאומצות של כחצי קילומטר, במשך כ 7 דקות פעמיים ביום (מהבית לתחנת הרכבת ובחזרה בסוף היום). האם להליכות קצרות אלה תהיה תרומה משמעותית לבריאות ולכושר שלי,?

ניר שלום, בגדול כל תוספת של פעילות אירובית עשויה לשפר את כושרך. בבואנו לשפר כושר גופני אנו מתייחסים ל 4 פרמטרים וכל אחד מהם עשוי להשפיע על כושרנו: 1. תדירות האימונים 2. משך האימון 3. עצימות באימון 4. סוג האימון מומלץ לגוון את הפעילות ולכן שילוב הליכה בהחלט מומלץ . לא ציינת מהי עצימות האימון ( רמת הדופק בה אתה מתאמן) דבר שגם לו יש משמעות. בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" " סבולת לב ריאה" תמצא מידע בנושא עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה