תפריט דגנים- ירידה באחוזי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2017 | 11:45 | מאת: ירון

שלום, אני בן 27, מתאמן, בגופי 20% שומן בערך, אני מנסה להוריד ל-11%. ניסיתי תקופה להישאר במאזן קלורי שלילי, אך לא ראיתי שינוי משמעותי, אני תולה זאת בגלל שהתפריט שלי היה עם לחם יומיומי. אני הבנתי שאני צריך להיפטר מהפחמימה. השאלה שלי, האם אפשר להוריד אחוזי שומן בצורה כזו מבלי לאכול בשר וגבינה (שאין בהם פחמימות) על בסיס יומיומי? האוכל שלי בשבועיים האחרונים מבוסס על דגנים שונים שאני מבשל, בורגול, קינואה, שעועית, שיבולת שועל ועוד, אך בהם יש גם פחמימה ולא מעט, אם אמשיך עם הדגנים זה יתקע אותי בגלל הפחמימה שבהם?

ירון שלום, משאלתך עולה כי התכנית אותה עושה אינה בליווי מקצועי , הפחמימות אינן אשמות בעצית הירידה יש לבחון את כל התכנית. ממליץ בחום שתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה