תזונה ותוספי מזון לאחר ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/05/2017 | 04:49 | מאת: יפעת

אני 7 שנים אחרי ניתוח טבעת, ברוך השם הכל טוב ומאושרת, אלא שאיני יכולה לאכול פירות וירקות כלל- גם אם הם מרוסקים, הדבר היחידי שמצליחה הוא כרוב, סלרי, גזר- כמו כן לא יכולה לאכול יותר דיברי חלב. לצערי הרבה מהדברים שניכנסים הם דוקא פיצוחים ומטוגנים. מבקשת לשאול מבחינה תזונתית האם כדאי לקחת ויטמינים<סידן ואו רחר?( אני בת 49), ומה לגבי אומגה 3? אנא המלצתך לגבי תוספים נכונים וטובים עבורי.

יפעת שלום, לא בהתמחותי. ממליץ שתתייעצי עם תזונאי/ת באזור מגורייך. בגדול כאשר יש חסר תזונתי בהחלט הגיוני להוסיפו ממקורות אחרים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה