הליכה ספורטיבית . כמה??

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/05/2017 | 22:38 | מאת: שירה

אני בת 60. בריאה . שנים שאני ״קצת״ עושה הליכות ספורטיביות וגם שוחה בקיץ. הכושר שלי לא משהו, ויש לי גם עודף משקל (1.76מ , 94ק״ג). מבקשת לדעת מה המהירות הממוצעת בהליכה שתהיה גם אפקטיבית. אני הולכת בערך 4 ק״מ, ויש לי אפליקציה שמודדת זמן/מרחק.. כרגע ששוב התחלתי ללכת ״ברצינות״ זה בערך 11.5 דקות לקילומטר. תודה על תשובתך.

שלום, אפקטיבי למה? אם מטרתך הורדת משקל אזי חשוב לשלב תכנית תזונה, ללא תכנית תזונה סיכוי קלוש אם בכלל להורדת משקל. אם מטרתך שיפור הכושר האירובי הקצב ומשך האימון צריכים להתאים ליכולות . כנסי ללינק המצורף תחת כותרת חדר כושר מקוון "סיבולות לב ריאה" קראי ואם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לחזור אליך. www.fib.co.il בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה