התאמן על אותה קבוצות שריר לאחר 48 שעות מנוחה ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/05/2017 | 18:54 | מאת: עדן

אסביר את עצמי .. האם ניתן לעשות אימון לדוגמא חזה ויד קדמית יום לאחר מכן לנוח ויום שאחריו לעשות עוד אימון חזה ויד קדמית ( כל אחד מהאימונים הוא דליל ובעצימות נמוכה) הסיבה פחות רלוונטית השאלה אם זה אפרשרי ולא פוגע בגוף?

עדן שלום, בהחלט. 48 שעות מנוחה מספיקות גם לעצימות גבוה יותר מתיאורך. למעשה ניתן לעשות אימון כוח בעצימות נמוכה כל יום!! אבל הדגש הוא כמובן על עצימות נמוכה. למשל בעבר, סבלים בנמל ( כיום כמעט ולא סוחבים שקים על הגב) היו עושים אימון כוח כל יום, הם עבדו באותה עצימות כל יום. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה