TRX או טבעות לאימון מקבילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/04/2017 | 09:53 | מאת: יריב סעדון

שלום רב אני מעוניין לבצע אימון עם התנגדות הגוף בבית ומעוניין לקבל יעוץ בבחירת הרצועה המתאימה ביותר לביצוע מקבילים . (מאחר ואין לי מקום למתקן מקבילים...) אני מתלבט עם לקנות רצועה TRX או כול רצועה אחרת דומה או רצועות עם טבעות עץ אולימפית מה עדיף לדעתך ? אני מסוגל לבצע 3 סטים של 15 לכול הפחות עם מקבילים ניידים תודה מקרב לב יריב

יריב שלום, בגדול לא מאד משמעותי. אם המטרה העיקרית היא שחפור המקבילים אז אני נוטה ללכת על הטבעות. בהצלחה אורי

02/05/2017 | 17:58 | מאת: יריב סעדון

כלומר עם אני מסתפק בוו תלייה אחד , הרצועות נמתחות באופן לא ישר ותרגילי מתח או מקבילים יהיו קשיים יותר או שמה אין חשיבות כלל בין עם התלייה על שני ווים מקבילים במרחק קצת יותר מרוחב הכתפיים נניח 60 ס"מ , הרצועות נמתחות ישר לאורך הכתפיים לעומת תליה על וו אחד שיוצר מעין משולש , הרצועות נמתחות בשיפוע בציידי הגוף. האם רצוי וחשוב לקנות שני ווים לתליית הרצועות גם עם מדובר בתליית TRX? תודה מקרב ליבי על העזרה שלך ... זהו הפורום הטוב ביותר והמקצועי ביותר ועזרתה לי מאוד תודה

יריב שלום, עדיף שני ווים. לא תמיד זה אפשרי. בכך מקרה אם אתה משתמש בוו אחד וודא שהמיתד ( דיבל) מסוגל לנשוא עומס של לפחות פי 4 ממשקלך, חשוב להבין שמדובר בעומס דינאמי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה