שייק חלבון לאחר אימון כח

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/03/2017 | 19:53 | מאת: נתנאל

שלום לאחר אימון כח ההמלצה הרווחת לאכול ארוחה מלאה עד 45 דקות לאחר אימון מפחמימות וחלבונים אבל אם אני שותה מיד לאחר האימון שייק חלבון יחד עם סה״כ 2 תמרים או בננה זה כמובן לא משתווה לארוחה (מבחינת הפחמימות). רק לאחר שעה פלוס אני אוכל את הארוחה האם זה בסדר?? ועוד דבר קראתי שהארוחה צריכה להיות ביחס של 3:1 פחמימות וחלבונים זה קצת לא הגיוני למשל אני אוכל 25 גר חלבון אז 75 גרם פחמימות זה איזה 5 פרוסות לחם אז מי שבחיטוב זה בחיים לא מה שיאכל. קצת לא מובן לי כל הדברים האלה אם אפשר הסבר בבקשה.

נתנאל שלום, לא מדויק, ההמלצה היא לאכול ופחמימה עד כשעה לאחר האימון, האמת היא שזה לא מאד משנה כל עוד סך החלבון שאתה צורך מתאים לעצימות האימון. לכן זה בהחלט בסדר. בגדול ההמלצה לספורטאים אירוביים היא לאכול חלבון בין 1.2 ל 1.4 גרם חלבון למשקל גוף. וספורטאי כוח היא בין 1.5 ל 1.7 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה