אימונים עצימים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/03/2017 | 05:47 | מאת: שי

שלום, אני מתאמן בערך 10 שנים אימוני כוח בעיקר בחדר הכושר , כיום אני בן 33 ולצערי אין לי הרבה זמן להתאמן נשוי עם ילדים וכולי בעבר הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע אימוני כוח אינטנסיביים מאוד ,כיום אני מתאמן כפעמיים בשבוע אימון כוח שכולל בדרך כלל חזה יד קדמית כתפיים ואימון שני שכולל גב יד אחורית ורגליים האימונים אורכים כשעה וחצי . אציין כי מדי פעם אני מרגיש ממש סחוט מאנרגיה אחרי אימון עד כדי תשישות מטורפת . מה אני אמור לעשות כדי למנוע את אותה עייפות קשה?

שי שלו, לא התייחסת לתזונה- בדוק אם אתה מאורגן הן באיכות המזון והן בתזמונים. לגבי האימונים ממליץ בחום לעבור לאימון A בלבד. וותר על תרגילי יד קדמית / אחורית. בצע לא יותר מ 3 תרגילים חזה/ גב ורגליים . אימון שכזה לא צריך להמשך יותר מ 30 דקות וזה יקדם אותך. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה