שייק חלבון בנוסף לאימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/02/2017 | 19:29 | מאת: צליל

היי רציתי לשאול מה ההמלצה על דייק חלבון לנשים? אני מתאמנת בין 3-4 אימונים בשבוע ו"תקוע" מבחינת תוצאות עקב תזונה לקויה, אשמח לדעת אם אוכל לצרוך את השייק חלבון במקום פחמימה ולהפיק מזה תוצאה טובה

צליל שלום, ראשית לא ציינת מהי מטרתך, אני מנחש הורדת % שומן, במידה וזו מטרתך הדגש אינו צריך להיות על חלבון או פחמימה אלא על סה"כ תכנית התזונה ( כפי שציינת " תזונה לקויה"), המרת פחמימה בחלבון לא תועיל להורדת משקל, אלא גרעון קלורי- זאת מומלץ לעשות בצורה מקצועית ובליווי של תזונאי/ת . במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה