שימור מסת שריר לאחר אימונים להעלעת מסת השריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2017 | 19:59 | מאת: אלון

אורי שלום יש לי שאלה לגבי מסת שריר.. הסיפור הוא שהתאמנתי בסביבות 3 חודשים על ניפוח שרירים ועליתי איזה 3 קילו מהשרירים ואני גם רואה תוצאות ויזואלית השרירים גדולים יותר ומעוצבים יותר. במידה ואני מפסיק להתאמן אבל ממשיך לאכול טוב ולהיות על סך קלורי ניטרלי או חיובי אני אאבד את מסת השריר? ואם כן תוך כמה זמן והשאלה הכי חשובה האם בסופו של דבר אחזור להיות כאילו לא התאמנתי בכלל? לנקודת ההתחלה???

אלון שלום, בגדול בכדי להעלות מסת שריר או לשמרה יש צורך בגירוי השריר משמע להתאמן.. לכן במידה ותפסיק להתאמן לגמרי סיכוי טוב שתחזור לערך לנקודת המוצא ( תלוי מאד בגנטיקה). הפתרון הטוב הוא להפחית את תדירות האימון אך לא להפסיקו בהצלחה אורי

08/02/2017 | 21:52 | מאת: שלמה

xcxcxc

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה