מעבר מהליכה לריצה באימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/01/2017 | 11:46 | מאת: חיים

אני מתאמן בהליכה מהירה מאוד כ4 פעמים בשבוע בקצב ממוצע של בין 8:00-8:30 השיא דרך אגב זה 8:10 לקילומטר במשך כ8 שנים+- מרגיש שמיציתי ורוצה לעבור לשלב הבא תוכל לתת לי איך בצורה מסודרת לעבור לריצה (הכוונה מכמה להתחיל ואיך להגביר את הקצב מדורג)

חיים שלום, לא ברור לי הקצב? 8 - 8.30 ק"מ לשעה? לאיזה מרחק? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

25/01/2017 | 22:49 | מאת: חיים

למרחק 6 קילומטר בערך 53 דקות למרחק הזה בקצב של 08:00-08:30 דקות לקילומטר היו גם תקופות בעבר שהייתי עושה כפולות של 12 קמ בערך בשעה וחמישים.

חיים שלום, אם כך ממליץ להתחיל ב 2 אימוני ריצה בשבוע למשך של כ 30/35 דקות בקצב של בין 9 ל 11 קמ"ש , להתחיל האימון בהליכה ולאחר כ 8 דקות לעבור לריצה למשך של כ 10 דקות, לעבור להליכה למשך של כ 2 דקות ואז עוד פעם ריצה למשך של 10 דקות, 5 דקות אחרונות הליכה. עשה זאת כשבועיים ולאחר מכן עבור ל30 דקות ריצה. ראה איך אתה מרגיש והגב בהתאם. בהצלחה אורי

26/01/2017 | 08:16 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי אני מתאמן כ4 ימים בשבוע ואתה מדבר פה על 2 אימונים ה2 אימונים האלו ברמת השימור של הכושר יספיקו או שחוץ מה2 אימונים שאתה מדבר עליהם גם לשמור על ה2 אימונים האחרים(הכוונה 4 ימי אימון)

חיים שלום, הכוונה להשאיר 4 אימונים 2 ריצה ו 2 הליכה. בהצלחה אורי

31/01/2017 | 15:23 | מאת: חיים

חייב להגיד שאחרי האימון הרגשתי את המאמץ חזק בכל הגוף זו רמת אינטינסיביות אחרת לחלוטין כנראה שאצטרך להתרגל

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה