שינויים קיצוניים בקצב אגירת השומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/01/2017 | 09:42 | מאת: אור

שלום. אחרי 4 חודשים של שינוי גופני בשל משטר אימונים ותזונה. נוצר מצב לא ברור. הייתי 58 קילו. אכלתי בסופשבוע שעבר חופשי מידיי (כ18 אלף קלוריות בעיקר ממתקים ועוגות) עליתי ל61 במיידית. מיום ראשון אני אוכל יחסית מעט כ1300 קלוריות. במטרה לאזן. ועדיין אני קילו וחצי יותר (59.5) איך ייתכן שהגוף אוגר כל כך הרבה במיידית? מדוע לא חזרתי לאותו משקל בפרק זמן קצר?

אור שלום, קרוב לוודאי שהנתונים שמסרת לא מדויקים ( 18000 קלוריות...) כך או כך זה לא משנה מה שחשוב זה לחזור לשגרת תזונה נכונה , והגוף יחזור לאיזון הנכון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה