כאבי רגליים אחרי אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/01/2017 | 05:59 | מאת: הרץ הקרית גתי

שלום רב. אני התחלתי אחרי שנה וחצי אימון בחדר כושר. הליכה וריצה של שעה אחרי הפסקה מאוד גדולה של שנה וחצי. אחרי האימון התחילו הרגליים לכאוב לי(שרירי התאומים ושרירים קדמיים). שואל מה אפשר לעשות שהכאב יעבור. ומה צריך לעשות לפני אימון הליכה/ריצה? תודה

לרץ הקרית גתי שלום, לא ברור מתיאורך אם כאבי הרגליים היו לאחר האימון הראשון או מלווים אותך בכל פעם שאתה הולך / רץ? פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בגדול , לאחר הפסקה ארוכה חשוב להתחיל בהדרגה הן במשך האימון והן בתדירותו. לכן מומלץ להתחיל בכ 3 אימונים בשבוע למשך של כ 30 דקות ובעצימות בינונית, לאחר תקופה להעלות את משך האימון ולאחר מכן עצימות. כחלק מחימום ניתן לבצע חימום של הליכה למשך של כ 7 דקות ובהדרגה להעלות את קצב ההליכה / ריצה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה