שרירי בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/08/2001 | 01:10 | מאת: שרית

שלום רב, אני בת 39, לאחר 3 לידות כאשר אני עושה כפיפות בטן לחיזוק הבטן הרפויה מאוד כואב לי בגב האם ידוע לך ממה זה נובע? והאם מותר לי להמשיך בכפיפות? תודה מראש שרית

05/08/2001 | 01:47 | מאת: גיא

יכול להיות שאת עושה את כפיפות הבטן בצורה לא נכונה. העזרי במכישר מתאים (עם תמיכה לצוואר). אני כמעט בטוח שאין שום קשר ללידות שעברת, ואני לא רואה שום סיבה שלא תמשיכי לעבור על שרירי הבטן. מדירך כושר יכול לעזור.

07/08/2001 | 21:03 | מאת: אדי מלמד

שרית שלום, מקור הבעיב נעוץ בתנועתך. כאשר את מבצעת כפיפות בטן את עולה או יורדת בעזרת שרירי הגב ולא שרירי הבטן, לראיה תמצאי כי כאשר את יורדת לסוף התנועה גבך ישר ו/או את שומטת את כתפייך לאחור. יש עלייך להיות קמורה בבטנך ולהרגיש את בטנך העליונה כל זמן העבודה!, בירידה יש עלייך להוסיף להיות קמורה וכתפייך נשארות כלפי מעלה. יש באפשרותך להרים את שתי ידייך כאשר הם מתוחות קדימה ומוחזקות - קדימה ולנקודה אשר תקבעי וכך לעבוד. יש באפשרותך לעבוד עם מכשיר בטן, אני מעדיף אישית לעבוד באופן חופשי. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה