2 שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/07/2001 | 23:09 | מאת: ליטלי

1.כאשר עושים פעילות ארובית האם שעות אחרי הפעילות חילוף החומרים נעשה יותר מהיר ושורפים יותר(אחרי הפעילות)? 2.האם כפיפות בטן במשך 10-15 דקות בכל הזויות והתנוחות ,פעמיים בשבוע -מספיקים לריבועים בבטן?

27/07/2001 | 22:28 | מאת: אדי מלמד

1. לאחר מספר שעות מתום פעילות אין הגוף שורף קלוריות אלא בעזרת אוכל ונוזלים הוא בונה את עצמו. 2. לצערנו אין עבודת בטן שורפת שומן כלל וכלל אלא מחזקת את כל שרירי הבטן וזה חשוב מאוד, הווה אומר שאנו צריכים להקפיד לבצע פעילות אירובית ולשמור על תזונה נאותה. בברכת הספורט

28/07/2001 | 02:05 | מאת: ליטלי

אין לי משקל עודף ,ויש לי בטן יחסית שטוחה וחזקה - אך אם אקפיד על כפיפות בטן 10-15 דקות ,בכל הזויות והתנוחות ,בשילוב פעילות ארובית (40 דקות) פעמיים בשבוע+ תזונה נכונה- האם זה מספיק בשביל שיהיו ריבועים בבטן? תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה