כאב ראש לפני שינה ו asd

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/02/2016 | 10:50 | מאת: קרין

שלום, לבת שלי בת 5 יש asd גדול שאנחנו אמורים לסגור בצינתור באפריל. בזמן אחרון במשך כבר יותר משבועיים הילדה בוכה לפני השינה ומתלוננת על כאבי ראש , ב ct ראש לא נמצא כלום. האם זה יכול לנבוע מבעיית לב שיש לה? אולי כדאי להקדים את הצינתור? תודה

קרין שלום, יכול להיות קשר בין כאב ראש וASD אחת התאוריות מדברת על בועיות קטנטנות המסןגלות לעבוד מהעליה הימנית לעליה השמאלית ומשם למחץ CT ברב המקרים לא מצליח לאבחן את זה אם לא נגרם נזק מוחי נרחב אין אינדיקציה להתערבות דחופה ולכן ההגדרה לגבי הזמן שבו צריכה לעבור סגירת ASD נשמעת הגיונית בברכה ד,ר הדס

15/02/2016 | 10:55 | מאת: קרין

תודה על התשובה, אבל מה עושים עם כאבי ראש? היא לא יכולה לסבול עד אפריל? מה אפשר לעשות? יש בדיקות שאפשר לעשות?

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים