קורונה - היווצרות מסתם פולמנרי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

23/03/2020 | 18:46 | מאת: שרון

בת 25. היווצרות מסתם הפולמנרי מלידה. עברתי ניתוח לפני 3 שנים. לעולם לא היה לי הגבלות בחיי היום יום. ואין לי מחלות רקע אחרות, ב"ה אני בד"כ לא חולה גם בחורף.... (רק צינון וזה רק לשבוע שבועיים) כלומר נראה לי שיש לי מערכת חיסונית תקינה. (גם בילדות בקושי הייתי חולה) האם אני נמצאת בקבוצת סיכון לקורונה?? *מהמידע שיש בינתיים על קורונה...

לפי הידוע כיום, מחלות לב מולדות שתוקנו ולא נזקקות לטיפול תרופתי קבוע וללא פגמים שאריתיים אינן מהוות גורמי סיכון באנשים צעירים במחלת הקורונה בריאות שלימה בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים