דפקים ממש מהירים לא יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

07/04/2019 | 19:18 | מאת: אורי

שלום דוקטור עשיתי אקו לב במנוחה שיצא תקין בדיקות דם,תריסיות,צילום חזה שתן טרופונין ועוד בדיקות כלליות תקינות ....איזה עשר אק"ג בזמן שהיה דופק 104 ועד 120 כולם יצאו קצב סינוס טכיקרדיה... אני אם עודף משקל של 12 ק"ג קצב לב ממוצע שלי הוא 80 , אני בן 25 בעבר עשיתי מלא ריצות לאחרונה לא... בחודשים האחרונים הרבה פעמים קצב הלב שלי עולה מ100 ועד 130 במנוחה ככה אפילו בישיבה שכיבה לא יודע מה לעשות הייתי אצל קרדיולוג מהקופה שאמר שאין לי כלום מה עושים כנגד התקפי הדופק המהיר האלו במנוחה? שאציין שכולם במקרה ניגשתי ישר לאק"ג היו מהירים אבל תקינים קצב סינוס, התחלתי עקב זה ליטול 0.5 קלונקס פעמיים ביום עקב גם לחצים בראש אציין שזה טיפה עוזר אבל הרבה פעמים הדופק המהיר במנוחה קורה. מה עושים ???

אורי שלום, פורום זה מיועד לקרדיולוגיית ילדים ולכן חשוב כי תפנה ליעוץ לקרדיולוג מבוגרים יחד עם זאת שים לב במקרים של דופק מהיר חשוב מאד להבדיל בזמן האירוע האם מדובר בקצב ממקור סינוס או קצב אחר ובעיקר מה הגורם לעליית הדופק כהחלטה איך לטפל בנושא בהצלחה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים