דפיקת לב מהירה מוזרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

05/11/2017 | 04:48 | מאת: יעל

בזמן האחרון יש לי מעין פעימת לב חזקה כזאת ולפעמים חולשה קלה לכמה שניות ואז זה עובר. היה לי את זה לפני כמה שנים וכל הבדיקות שעשינו היו תקינות הפעימות לב לא קשורות לפעילות גופנית ומופיעות גם בזמן מנוחה בת 18 גובה 174 משקל 63

שלום יעל, פעימה מוקדמת בין אם היא ממקור חדרי ובין אם היא ממקור עלייתי, בדרך כלל אינה מלווה בסימפטומים.יחד עם זאת יש אנשים שכן חשים בה. בכדי להבדיל בין בעייתי ולא בעייתי יש צורך בבירור על ידי קרדיולוג ( עדיף מומחה לקצב לב) שכולל בהתחלה אקג,אקו לב,הולטר ומבחן מאמץ. מאד חשוב לתעד מתי בדיוק קיימת התחושה הבפציפית המדוברת, כדי שיהיה אפשר להשוות בין התחושה שלך לתרשים האקג וכך לתת לך הסבר בברכה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים