כאבים בירך, אודם מקומי ונפיחות

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

16/02/2015 | 13:22 | מאת: עדי

ד"ר שניר שלום, אני בת 20, משרתת בצבא בתפקיד מנהלי (שלא דורש פעילות גופנית כלל). לפני כחודש וחצי הופיעו לי כאבים בירך ברגל שמאל (באמצע הירך בערך). פניתי למיון פעמיים וטענו שזה קשור לפריצת דיסק שהייתה לי בעבר. לפני מספר ימים הופיע אודם מקומי באזור הכאב ונפיחות קלה המורגשת בעיקר בלחיצה. בנוסף, התחיל כאב במקום נוסף בירך לא רחוק מהמקום הנפוח. לא נפלתי או חטפתי מכה בירך. אני מסתובבת כבר חודש עם קביים בלי יכולת ללכת בעצמי, מאז התחלת הכאבים ליד המקום הנפוח, אני בקושי יכולה לקפל את הרגל או להזיז אותה בזמן ההליכה (עם הקביים). רציתי לשאול אילו בדיקות לדעתך כדאי לי ללחוץ שיעשו לי (כי בלי לחץ זה לא עובד ושולחים אותי הביתה עם כדורים), והאם יש לך רעיונות מהו מקור הכאב? תודה והמשך יום נעים.

את צריכה להיבדק עי אורטופד מיידית , ישנו מגוון דברים שיכולים לתת תמונה דומה כולל חבלה , זיהום , דלקת ואפילו ממצאים גידוליים שפירים או ממאירים לפנות בבקשה לבדיקת אורטופד !!!!

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך