כאבים ברגליים בעיקר בשרירים .

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/08/2020 | 10:04 | מאת: רפי

ד"ר נכבד, אני בן 68 בריא בד"כ. מזה כחודשיים אני מרגיש כאבים ברגליים בעיקר בשרירים עם הקימה בבוקר. הכאבים מתפוגגים אחרי מספר שעות. אינני מרגיש חולשה ברגליים אלא רק את הכאבים. ניסיתי לקחת מגנזים אבל ללא שיפור. נא חוות דעתך. תודה!!!

בוקר טוב כאבים ברגליים בבוקר יכול לנבוע ממספר רב של מקורות , מכאבי גב מקרינים , דרך בעיות בברכיים, כאב ממקור שרירי , הפרעות אלקטרוליטריות וראומטולוגיות ועוד ממליץ בדיקת אורטופד למיקוד הבעיה ואחכ טיפול בהתאם בברכה דר שניר .

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך