כאבים בברכיים ותוצאות צילום

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

24/03/2020 | 16:21 | מאת: נטלי

שלום רב בשל כאבים חזקים בברכיים שכללו קושי לדרוך, תחושת שריפה וברכיים אדומות נשלחתי לצילום ברכיים תוצאותיו: רושם של אוסטאופניה (טכני בלבד?) התבהרות קטנה במטפיזה של הטיביה הפרוקסימלית מימין לא הודגם שבר, פריקה או ממצא גרמי אחר לשקול הדמיה נוספת בהתאם אשמח לדעת מה פירוש המונחים? בנוסף אציין שהתווספו לי כאבים גם באזור האגן והמפרקים בידיים. האם הממצאים יכולים להסביר את התופעות הפיזיות? התור לאורתופד עוד הרבה זמן ואני מודאגת מאוד תודה רבה

אחהצ טובים מספר מושגים אוסטאופניה - בצילום מדובר על עצם מאד חדירה , שבתרגום מראה על דלדול העצם או אוסטאופורוזיס באזור . ההתבהרות בטיביה קשה לדעת מה טיבה אך לא נראה כי קשור למצבך הכללי , של כאבים בגפיים התחתונות ובידיים . ממליץ בדיקת רופא משפחה בשאלה שאולי יש מעורבות של מחלה ראומטולוגית או תסמונת כאב . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך