פענוח תוצאות בדיקה בעקבות כאבים קשים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

02/02/2020 | 17:29 | מאת: דוד

שלום רב בן 70 ,בעקבות כאבים לא נסבלים נשלחת לבדיקת MRI שגילתה קרע אלכסוני לרוחב הלברום הקדמי העליון מימין וציסטה במיטת הקרע, ונוזל תוך פרקי בכמות פיזיולוגית דו צדדית..מה זה אומר ומה עושים? תודה על תשובתך

ערב טוב בגיל מעל 50 ישנם שינויים מרובים בלברום ובשפת המפרק , ציסטה יכולה להיות אחד השינויים ומעיד לרוב על קרע בסביבתו . פה נכנס החלק בעל החשיבות הגדולה ביותר האם הקליניקה והסימפטומים מתאימים לנזק של שפת המפרק . חשוב להיבדק עי מומחה במפרק הירך , בדיקה יסודית , האם נלווה גם שינויים ניווניים , פגיעה סחוסית או אחר . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך