כאבי ירכיים - על סמך צילום טרוכנטיק בוריסיטיס

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/10/2019 | 15:04 | מאת: אדם לב

שלום רב, אני בן 80 בריא וללא משקל עודף . מזה כ 7 שנים אני סובל מכאבי ירכיים- ,בעיקר צד שמאל והכאב מתגבר בחורף .עד היום עשו לי לפחות 5 זריקות ,שמחזיקות כחודש חודשיים. לאחרונה התחלתי טיפול ב וולטרן, שגם מחזיק מספר ימים של הקלה. שאלותי : 1.האם יש מניעה שאחת לחדשיים אקבל זריקה במקום ? מה הנזק בקבלת זריקות תכופות ? 2.האם יש נזק במריחת וולטרן 3 פעמים ביום לאורך זמן ? מה אתה ממליץ לי לעשות ? בתודה וחתימה טובה

אין מניעה מכל חמי שנה זריקה השאלה האם זאת האבחנה. הנזק יכול להיות מזיהום , או פגיעה בשרירים וגידים שאינם אוהבים זריקות קורטיזון מרובות אין נזק במריחת וולטרן וזה עדיף שוב השאלה האם באמת הבעיה היא טרוכנטריק בורסיטיס או אחר בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) ביהח איכילוב, תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך