כאב בהליכה פרק ירך יש ציסטה עצם

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

20/09/2019 | 19:11 | מאת: מיכאלה

שלום לרופא.ושנה טובה.מזה שנה וצחי כאב בהליכה ובפעילות. במנוחה אין כאבים. אני בת 60 .שחיקת סחוס ברמה 1.י??באמאיאר מאתמול :ישנה ציסטה עצם תת קורטיקלית של ראש ההומרלי. הם כותבים שם :אנכונדרומה ??? האם הכאבים מגיעים משם ?? יש לציין בעברי 2 ניתוחי ציסט בון ביד.האם יש קשר ??? תודה מראש

ערב טוב אנכונדרומה אינה כואבת אלא אם יש שבר דרכה או שזה לא זה . פגיעה סחוסית או קרע במניסקוס יכול להסביר הסימפטומים שלך . ממליץ בדיקת אורטופד מומחה בליווי ההדמיה ( צילום mri ) לגבי החלטה על הטיפול . בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ביהח איכילוב מומחה להחלפות מפרקים , ברך וירך . רפואת ספורט וניתוחים ארטרוסקופיים

21/09/2019 | 12:30 | מאת: מיכאלה

תודה לרופא היקר על התשובה המהירה יש לציין שזה בפרק ירך.!!! אנסה להעביר את המכתב.בינתיים לא מצליחה להעלות את הקובץ.

29/09/2019 | 18:32 | מאת: מיכאלה

יש לי כאב בהליכה שנתיים רצב אמאיאר ארטרוגרפיה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך