פיקת ברך שמאל אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/09/2019 | 16:46 | מאת: יפה אביסרור

מה לעשותאני לאחר ניתוח פיקה רגל ימין צד שמאל לא היתאחה הכיפוף רק זווית של 20 הומלץ לי לעבור שוב ניתוח להוצאה חצי פיקה ולישבור הרגל חוששת מאד אודה על תשובתך

בוקר טוב שבר פיקה שלא החלים מחווה בחסר של טווחים לרוב דורש התערבות ניתוחית . מגבלת טווחים לרוב נובעת מהדבקויות שצריך לשחרר במהלך הניתוח , החלק שלא התחבר צריך לחבר דוב או להוציא החלק אשמח לבדוק אותך על מנת לבצע הערכה יותר מדויקת בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך