פלטינה בברך אחרי התרסקות של הפיקה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/08/2019 | 10:59 | מאת: אבי

עשיתי ניתוח בברך לפני חודשיים התרסקה לי הפיקה ואחרי ביקור במיון ראו בצילום שהברגים לא יושבים טוב ובורג אחד זז מהמקום מה עושים עכשיו? אני סובל מכאבים והברך נראת כמו כדור

ערב טוב שבר בפיקה הינו שבר עם אנרגיה גבוהה שלעיתים נגרם בו ריסוק משמעותי , שבר עם תזוזה לרוב מטופל באופן ניתוחי. מה שמתואר על ידך זה כדל של הקיבוע מסיבה כל שהיא . יתכן על רקע ריסוק , ריחות העצם וטיב הקיבוע. תזוזה של בורג צריך התייחסות וכנל לגבי נפיחות מתמשכת . איני יכול להמליץ טיפול ללא בדיקתך ומעבר על והצילומים . אשמח לסייע לך במידה ומעוניין . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך