שחיקת סחוס בעצם הירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/04/2019 | 09:05 | מאת: דינה

התגלה אצלי שחיקת סחוס בירך ימין. האם יש אפשרות לשפר את המצב או להאיט את קצת השחיקה? בתודה חג שמח דינה שורק

בוקר טוב שחיקת סחוס קיימת באחוז גבוהה של המטופלים עם עליית הגיל . טיפול נדרש לרוב רק כאשר יש כאבים ומגבלה הפוגעים באיכות החיים . טיפולים כוללים איזון כאב , פיסיוטרפיה , טיפול נוגד דלקת זריקות ועוד . או טיפול ניתוחי מסוגים שונים . קשה להעריך מה הטיפול הנדרש בשבילך ללא בדיקתך , אשמח לבדוק אותך ולהוציא טיפול בהתאם בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך