שחיקת סחוס בברך דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/03/2019 | 09:13 | מאת: אורה מ

סובלת משחיקת סחוס בברך הרופא ממליץ על ניתוח באיזה מידה יש דרכים אחרות לטפל בבעיה חוץ מניתוח החלפת מפרק הברך

בוקר טוב ישנם דרגות שונות של שחיקת סחוס , וישנן דרגות שונות של סימפטומים . לעיתים יש שחיקה גדולה בצילומים עם מעט כאבים ומגבלה והפוך. ישנם מספר טיפולים המתאימים לכל שלב בשחיקה. ממליץ קבלת חוות דעת נוספת ממומחה ברך בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך