המלצות לפני ואחרי ה-MRI

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

06/02/2019 | 21:26 | מאת: איליה

למטה התוצאות של ה-US של ברך תוצאות של US של ברך: QUADRICEPS TENTON במפ QUADRICEPS TENTON במפ MCL LCL PCL במפ BURSA SUPRAPATELAR אין נוזל בתוכן POPLITEAL AREA ציסטה בגודל 3.7*0.7 ס"ם ללא סימני דלף מניסקס מדיאלי עם גול לא סדיר וסימני אקסטרוזיה מחוץ לקו המפרק. חשד גבוה לקרע מה ההמלצות לפני ה MRI - בערך חודש המתנה : איזה תרגילים, מכשירים וכו' מומלץ לעשות. מה ההשפעה על טיפול בהתחשב בגילי - בן 65 ואפשרות לחזור לריצות?

קשה לי להבין בדיוק מה כואב ומה המגבלות התפקודיות שלך. בכל מקרה תרגול אופניים מומלץ 30-20 דקות ביום בעומס נמוך בתחילה . הליכה במים , תרגול הליכה וחדר כושר עם חזרות מרובות בעומס נמוך. בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

07/02/2019 | 06:35 | מאת: איליה

למטה תוצאות של US שבגללם אני הולך לבדיקת MRI. האם לפי זה צריך חומר הניגוד ומי מחליט על זה? התוצאות של ה-US של ברך תוצאות של US של ברך: QUADRICEPS TENTON במפ QUADRICEPS TENTON במפ MCL LCL PCL במפ BURSA SUPRAPATELAR אין נוזל בתוכן POPLITEAL AREA ציסטה בגודל 3.7*0.7 ס"ם ללא סימני דלף מניסקס מדיאלי עם גול לא סדיר וסימני אקסטרוזיה מחוץ לקו המפרק. חשד גבוה לקרע

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך