ממצא לאחר בדיקת mri-

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

24/10/2018 | 14:47 | מאת: מיכאל

שלום רב, דוקטור שניר בפענוח של בדיקת mri נכתב שינויים ואותות חריגים בגוף ולאורך קרן אחורית של הMM המגיעים עד לשורש , אך ללא ניתוק. מה משמעותו של הממצא והאם הממצא הנל מסוכן? תודה מראש מיכאל

שלום הממצאים מראים נזק למניסקוס קרן אחורית , זה מאד תלוי בקליניקה , במידה ויש כאב אז יש לזה משמעות במידה ואין כאב, אז המשמעות זניחה בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

24/10/2018 | 15:42 | מאת: מיכאל

מדוע התשובה לא התקבלה בתור ״תשובת מומחה״ וכתגובה רגילה איך אני יכול לגעת שבאמת דר נמרוד ענה על התשובה ולא גולש אשר אינו מוסמך לענות על התשובה אשמח לאישור התגובה עי דוקטור

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך