קרע במניסקוס וחור בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/10/2018 | 20:02 | מאת: מעיין

שלום! תודה מראש על העזרה. אני בת 19, יש לי תסמונת נדירה בכלי דם ברגל ימין, תסמונת קליפל טראנוניי. בעקבות התסמונת, נוצר לי הפרש של 3 ס"מ בין הרגליים. בגיל 12 עברתי ניתוח לעצירת גדילה ברגל ימין. הכניסו לי 8 סיכות לברך. בגיל 14 הפער הצטמצם ורצו לנתח כדי להוציא את הסיכות, והבינו שהסיכות החיצוניות התעקמו ולכן נוצרה לי זוית ברגל. אז עשו ניתוח להוצאת סיכות וליישור ציר. הכניסו פלטה וברגים שהיו שם עד גיל 15 והוצאו בניתוח. כיום, 4 שנים אחרי הניתוח אני סובלת מכאבים חזקים הברך. מMRI שנערך, עלה כי יש לי קרע במניסקוס, וחור בעצם מעל הברך. ממה יכול להיווצר חור? אשמח לתשובה, תודה!

ערב טוב המקרה שלך מורכב ודורש התעמקות ובדיקה מקיפה השאלה ממה מקור הכאב , חור בעצם ( צריך לבדוק ממה נוצר ) או מהקרע במניסקוס או ממקור אחר בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך