כאב בתחילת כל הליכה וקימה מישיבה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/04/2018 | 19:37 | מאת: גל

בת 59. לפני חודשיים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ירך בגישה הקידמית. סימתי את הפיזיוטרפיה וטווח ההליכה שלי גדל. בכל תחילת הליכה יש לי כאב באזור המפרק בעשרת הצעדים הראשונים. בקימה בישיבה וביציאה והליכה לאחר נהיגה מופיע כאב בדיוק כמו שהיה לפני הניתוח. האם יש בכך בעיה לגבי הניתוח? האם הכאב יכול או אמור לחלוף?אחרי כמה זמן לערך מהניתוח? תודה מקרב לב.

כאבים הדומים באופיים לאחר הניתוח לאלה הדומים לפני הניתוח יכולים לנבוע משתי סיבות עיקריות , האחת הכאב אינו במקור מהבעיה שהייתה לפני הניתוח או שטרם החלים אזור הניתוח ככה שעדיין יש כאבים . בכל ממקרה ממליץ להיבדק עי המנתח שלך או עי מומחה בהחלפות מפרקים שיאבחן בדיוק הבעיה . בכל מקרה יבקשו ממך לעשות צילום עדכני של אגן ומפרק ירך לשירותך בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך