רפואת תדרים האם היא אמינה ???

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

06/10/2019 | 17:41 | מאת: אילנית

שלום האם לדעתך רפואת תדרים וכן בדיקת תדרים לגילוי אלרגיות ומחלות היא אמינה ואפשר להסתמך עליה?

שלום אילנית, השימוש במילה רפואה ותדר באותו משפט גובל בלצון ואי רצינות. אין דבר כזה רפואת תדרים, מדובר בטיפול שאינו מבוסס על מדע או מחקר או ידע. בברכה,דנה

07/10/2019 | 11:28 | מאת: אילנית

תודה. אז לדעתך זה חסר חשיבות לכך שאבחנו לי רגישויות. כמו לחומצה אחראית(הפסקתי לאכול בננות ענבים ותפוחי עץ,וכן רגישות לפלואוריד מפחדת להשתמש במי ברז. וכן רגישות לחיטה. התחלתי להגביל את עצמי וזה קשה

שלום אילנית, אולי את צריכה לשמור על תזונה מסויימת, אבל זה לא האבחון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר