לאודי - על רובוט ועל כימיקלים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2014 | 21:48 | מאת: בת שבע

היי אודי, אני מרגישה כמו רובוט על כימיקליים לא נרדמת בלילה ולוקחת כדורי שינה. (יש כבר פחד שלא ארדם וזה מספיק כדי שלא ארדם! כדורי שינה עם הצרות שלהם, שרבות הן, החל מהשכחה לטווח קצר, כלה במצב רוח הזיפט שהם משרים בבוקר ואז אני התחלתי לקחת ריטלין וואו! נותן לי מרץ, ואנרגי(בכלל לא עוזר להתרכז, להפך, אני הופכת לפצפצת אנרגיה), ומעלה את מצב הרוח אבל אז נגמר הזמן, ואופססס המועקה מגיעה, ומחכה כבר ללילה גילוי נאות, אני מאד עסוקה, ועובדת הרבה, עם עובדים תחתי, ועם כל זה מרגישה שלא מספיקה מספיק, וזה נכון, יכולה הייתי להספיק הרבה יותר, ויש לי המון דרישות מעצמי, ומרגישה שלא יכולה להתרכז לעשות את מה שאני צריכה, והריטלין ממש לא עוזר, בקשתי היום לקבל מסוג אחר, לקחת בתחילה ריטלין SR היום בקשתי ריטלין קונצרטה אבל הבעיה היא שאני מרגישה שאני מרעילה את הגוף שלי, שאני =הופכת לאוטומט, שהכל כימכליים, שאין לי מספיק כוח להתמודד עם הקשיים ולכן אני רצה לתרופות. אין לי ספק שאם הייתי מספיק עם מוטיבציה פשוט לנקות את הגוף מכל הרעלים הללו המצב שלי היה הרבה יותר טוב, אבל אין לי את הכוח הנפשי לעשות זאת, אין לי כוח ללילות לבנים, אין לי כוח למועקה, ואין לי כוח להלחם בזה בצורה טבעית אז עוד רעל ועוד כדור ועוד כדור, ויש לי מגירה מלאת כדורים שאפשר להתאבד מהם. היום קל מאד לקבל כל כדור שאתה רוצה, נותנים לך בשפע כמה שאתה רוצה אז איך יוצאים מהפלונטר

הי בת שבע, קודם כל - מציינים בפני עצמך שרוצים לצאת מזה. כמטרה. אח"כ מתחילים... אודי

25/11/2014 | 00:33 | מאת: בת שבע

אין לי כוח לרצות, זה גדול עלי אין לי כוח למועקה בלב אין לי כוח לחוסר כוח אין לי כוח להתמודד עם חוסר שינה עם חוסר שקט אני רוצה שפיה טובה תעביר עלי מטאטא והכל יעבור אבל להשקיע את כל הנדרש לסבול עבור זה, אין לי כוחות נפש אז עוד כדור ועוד כדור יודעת שזה נורא אבל אין לי כוח לרצות ממש, רצון כזה שגורם להתגבר על כל ההפרעות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית